KATEGÓRIÁK
GYORSKERESÉS
 
 
Ide kell beírni a keresett cikk nevét.
Összetett keresés
 
ÚJDONSÁGOK  tovább
 


1 290Ft
 
GYÁRTÓK
 
        
 
FREKVENCIALISTA
LyngSat Európa
UPC Direct a Thor műholdon
Hot Bird műhold
LyngSat.com


Conax Cam 10 990Ft
Webes megrendelés esetén

 Conax Cam CAS7 MindigTV Extra Kártyához, és més Conax kódolásu kártyákhoz

P/N: C10355-CNX03 R1.1
 

 

Előfizetői előnyök

A CAM egyik leginkább felhasználóbarát termék a digitális adás elérése terén a piacon. Bármely előfizető könnyen nézhet Tv-t, ha beilleszti a modult a Közös interfészbe (CI) a készülék hátulján az intelligens kártya mellé. Nincs szükség további távirányítóra, Set-Top-Box-ra, vagy extra kábelekre. A CAM nagyon alkalmas egy másod- vagy harmadlagos TV-hez, valamint az első TV-hez is. A CAM alacsony energia fogyasztása nagyon környezetbarát opciót biztosít a legtöbb Set-Top-Box-nak.

Minden CAM tökéletesen integrált  és kompatibilis a következő termékekkel: Conax Contego ™, Lite, Broadcast, Plus vagy Unite. Conax Contego ™ egy rendkívül rugalmas és állítható tartalomvédő rendszer a műholdas, kábeles, földi, IP és OTT hálózatokhoz. A CAM végzi a Conax titkosított médiatartalom dekódolását bármely digitális hangolóeszközzel rendelkező TV-ben.

Váltás analógról digitális elosztóra

A CAM fontos része a fogyasztói eszközök portfóliójának, ha bármilyen TV szolgáltató digitalizálja az analóg infrastruktúrárát. A CAM az egyik legolcsóbb módszer az analóg előfizetők digitálisra átváltására. CAM-ok már kompatibilisek az összes IDTV-vel 2009 óta, és minden IDTV-vel rendelkező háztartás könnyen elérheti az alap- vagy prémium csomagot,  HD csatornákkal együtt. Az IDTV-k alacsony ára és magas kompatibilitása lehetővé teszi az üzemeltető számára, hogy befektessen egy nagyobb előfizetőiszámba, még akkor is, ha kedvezmények vannak érvényben.

Különböző üzemeltető lehetőségek is rendelkezésre állnak a CAM-al, a Set-Top-Box-okhoz hasonlóan. Az üzemeltetőnek van lehetősége, hogy magának állítsa be a felhasználói interface-t, valamint van többféle személyre szabott kiskereskedelmi csomagolás, címkézés és promóciós lehetőség is.

Bővítse a szolgáltatások körét

A Pay-TV szolgáltatók folyamatosan keresik az új utakat, hogy növeljék átlagos egy felhasználóra jutó bevételüket (ARPU). Ennek egyik fontos módja az, hogy kiterjesszék a szolgáltatások körét, az alap és prémium csomagokat az első Set-Top-Box után is. A CAM nagyszerű választ ad erre a kihívásra és fontos része az üzemeltető fogyasztói-eszköz portfóliájának. A legtöbb második, vagy harmadik TV-t csak műsorsugárzásra használják, és ezek teljesen kompatibilisek a CAM funkcióival.

A CAM következő generációs, továbbfejlesztett változata a következő szolgáltatásokkal fokozza a felhasználói élményt: nPVR, megállítás, újralejátszás, előre-és visszatekerés, személyre szabott csatorna listal, és az egyes csatornák PIN kódolása.

Termék beszállítási dátuma 2016 October 27, Thursday.
Ide kattintva olvashatja mások véleményét a termékről